Vágytam már egy ilyen kikapcsolódásra

Az elmúlt hetekben nagyon összesűrűsödtek a tennivalók, a problémák és egyre stresszesebbé kezdtek válni a napok. Egyre kevesebb szabadidőm maradt, így nem tudtam magammal annyit foglalkozni, amennyit szerettem volna. Belefutottam egy hitelfelvételi problémába, szinte minden nap rohangáltam a bankokba. Két hét alatt sikerült felvennem azt az összegű hitelt, amit eredetileg szerettem volna. Azt hittem ettől majd megkönnyebbülök, de sajnos nem így lett. Továbbra is éreztem magamon terhek súlyát és magamban a feszültséget. Ki kellett találnom valamit.

Egyik nap a Király utcában sétáltam és megpillantottam egy masszázs szalont. Karma Thai Masszázs volt a neve. Kíváncsi lettem és bementem. Gondoltam megnézem milyen hely, milyenek az árak és milyen masszázsok vannak. Bent nagyon kedves személyzet fogadott, és a légkör már magában megnyugtatott. Csodaszép volt az egész szalon. Foglaltam egy időpontot másnapra egy herbál masszázsra.

Alig vártam már a másnap reggelt, izgatott és kíváncsi voltam. A szalonban mosolygós hölgyek fogadtak, megmutatták azt a szobát, ahol majd a masszázs zajlani fog. Amint elkezdődött, azon nyomban ki tudtam kapcsolni. Éreztem, ahogyan mindent átjár a kellemes gyógynövények illata, csak úgy éhezett a testem a kényeztetésre.

A herbál masszázs egy több ezer éves múlttal rendelkező masszázs típus, ami a legtisztább, legtermészetesebb masszázs. Attól lesz különleges ez a masszázs, hogy csak és kizárólag a természet nyújtotta kincseket, lehetőségeket használják a masszőrök. A thaiföldi gyógynövényeket és fűszereket nagyon nagy odafigyeléssel válogatják össze. Ezeket a növényeket és fűszereket becsomagolják egy textilgombócba, amit gőzpára fölött átmelegítenek. Később ezzel a gombóccal végzik a masszázst, ugyanis gyúró és nyomó mozdulatokkal masszírozzák a bőrbe a növények esszenciáját.

Ez a gőz áthatja a bőrt, beivódik a szervezetbe és ott fejti ki jótékony hatását. Csökkenti a stresszt, energikusabbá tesz, ellazulnak az izmok, oldja a görcsöt is és még a bőr is újjászületik, mert kitágulnak a pórusok, el tud kezdeni könnyebben lélegezni a bőr. Serkenti a vér- és nyirokkeringést, jó hatással van az izom és ízületi fájdalmakra továbbá enyhíti a depresszió különféle tüneteit.

Ezt a masszázst kifejezetten ajánlják azoknak, akik szeretik a természetes megoldásokat, természetes gyógymódokat. Olyanok is élvezhetik ezt a masszázst, akiknek izomfájdalmaik vannak, feszült, merev vagy görcsösek az izmaik, ízületeik, mert a herbál masszázs ezeket a fájdalmakat is enyhíti, sőt meg is képes szüntetni, ha rendszeresen jár az ember masszőrhöz. Kiváló megoldás ez a masszázs, ha meg akar szabadulni az ember a méreganyagoktól, amelyek lerakódtak a szervezetében. De azoknak is ajánlott, akik kemény munkát végeznek, aktívan sportolnak vagy akár egész nap otthon ülnek, vagy az irodában a gép előtt.

Nagyon élveztem a másfél órás masszázs minden pillanatát. Valóban nagy szükségem volt erre a feltöltődésre, és egyáltalán nem véletlen, hogy pont akkor sétáltam a Király utcában, amikor erre szükségem volt.

Miután hazaértem, egész nap mintha szárnyaltam volna. Friss voltam, üde, energikus, sőt, ilyen jót már hónapok óta nem aludtam, mint a masszázs utáni éjszakákon. Bizony meg is vettem a bérletemet, ráadásul kedvezményes áron, hogy gyakrabban tudjak járnia Karma Thai Masszázs szalonba és ki tudjak próbálni több masszázs típust is. Ugyanis van még olajos és tradicionális thai masszázs is, hát, váll, nyak, fej és talp masszázs is ebben a szalonban, valamint amire nagyon kíváncsi vagyok az a páros masszázs. Biztosan ki fogom próbálni a párommal.