SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – Még szerencse!

Éppen ülök egyik délután otthon a kis lakásomban és azon gondolkodtam, hogy már csak pár hónap van hátra a lakáshitelem törlesztőjéből. A nagy boldogságban le is főztem magamnak egy kávét, viszont amikor elkezdtem elégedetten körbejárni a lakásomat, ami lassacskán immáron teljesen az enyém lesz, megláttam az előszoba falat. Csurom víz volt és ráadásul nem az “én vizem”, hanem a felső szomszéd felől jött. Erre abból következtettem, hogy bizony a plafon is nedves volt. Szerencsére tudok egy telefonszámot, amivel könnyedén megoldható az SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében. Így már akkor tárcsáztam a telefonszámot, amikor még fel se értem a szomszédhoz. Amint letettem, már kopogtam is be, hogy a lehető leghamarabb zárja el a főcsapot, mert ha esetleg tovább áztat engem, akkor a biztosító egészen biztosan nem fogja fedezni a káromat.

Nem telt el két óra és már kint is voltak a helyszínen a vizszereles.net szakemberei, akik azonnal meg is kezdték a feltérképezést. Szerencsére nem kellett semmit sem bontani vagy rombolni, hiszen egy nagyon komoly kis szerkezettel rendelkeznek. Egy olyan kamerával, ami a csőben haladva fél méteres pontossággal be tudja mérni a csőtörés vagy repedés helyét. Olyan mértékű volt a beázásom, hogy teljes mértékben kételkedtem abban, hogy ez csak egy kis repedés lenne, ahol a víz épphogy szivárog. Ha engem kérdezel, ez a víz ömlött, mintha kettétörték volna egy az egyben a csövet, mert az az óriási folt a falamon egy órával ezelőtt fixen nem volt még ott.

Gyorsan megtörtént a vízvezeték javítása?

Sajnos nagyon rossz állapotban volt a felső szomszédomnak a vízvezetéke, igazából szerintem a házban mindenkinek ilyen állapotban van. Kivéve engem, ugyanis mi a teljes rendszert kicseréltük és azóta is folyamatosan karban tartjuk. Természetesen erre a feladatra is anno a vizszereles.net szakijai vonultak ki, hiszen még ezzel is foglalkoznak. Nem csupán SOS vízszereléssel Budapesten és Pest megyében, hanem akár komplett vízvezeték rendszereket is kiépítenek, javítanak vagy karbantartanak. Ezen felül olyan szolgáltatásokban is tudnak segíteni, mint a csatornázás, duguláselhárítás vagy pedig a fűtőrendszerek kiépítése és javítása.

Szerintem elég lenyűgöző, hogy egy cég ilyen sok mindenhez ért, ráadásul úgy, hogy nagyon sok év szakértelem van a hátuk mögött. Mondjuk ez meg is látszik azon a rutinon, amellyel a vezetékeket kamerázták, majd pedig javították. Egy szakaszon ki is kellett cserélni, mert elég gyatrán nézett ki a helyzet, viszont a néni megígérte, hogy idővel az egész csőrendszer fel lesz újítva. Hála az égnek! Még egy beázást sem a falam, sem az idegeim nem bírnának már ki.

A munkát pontosan és precízen elvégezték és nem utolsó sorban nagyon gyorsan. A kivonulást követően azonnal megkezdték a helyszín feltérképezését, a kamerázást. Amint meg lett a törés helye, megkezdődhetett a minimális mértékű bontás, hogy hozzáférjenek a csövekhez, majd jöhetett a csere és javítás. Legalább azzal a csőszakasszal nem lesz gond egy ideig.

SOS vízszerelés Budapesten és Pest megyében – Csak őket hívom!

Ha azonnali hibaelhárítás kell a vízvezetékek kapcsán, akkor a vizszereles.net jelenti a legjobb választást. Végtelenül profik és előzékenyek, számukra tényleg az ügyfél az első. Külön plusz pont, hogy akár hétvégéken vagy ünnepnapokon, esetleg késő este is vállalnak kiszállást. Azért az ilyen mértékű kiváló szolgáltatás nagyon ritka. Pláne az ilyen gyorsaság a fővárosban! Látogass el mindenképpen az oldalukra és informálódj minden szolgáltatásukkal kapcsolatban. Nem csak tudásra teszel szert, de ha veled is hasonló szerencsétlenség történik majd egyszer, azonnal tudni fogod, hogy kiket kell hívni!