Nem kell vagyonokat költeni, ha csodásan akarunk kinézni

Bevallom, a szemem alatti táskák már régóta zavarnak. Megszámlálhatatlan házi praktikát kipróbáltam, megvásároltam a legdrágább szemránckrémeket, de nem vezettek igazi megoldásra.
Sajnos ez oly mértékű gondot okoz már számomra, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni a mindennapokban. Szembe kellett néznem azzal is, hogy ez jobb nem lesz magától, ahogy telik az idő… Az önbizalmam a romokban, utálom a tükörképem. Olyannyira elkeseredetté váltam nemrégiben, hogy utána néztem, milyen hitelfelvételi lehetőségek állnak rendelkezésemre, ugyanis a plasztikai műtét mellett határoztam el magam.

Ez olyannyira kiforrott tervvé vált, hogy már a hitelügyintézővel is felvettem a kapcsolatot. Amikor a legjobb barátnőm, Lili megtudta ezt, hosszasan kérlelt, hogy mielőtt megteszem ezt a drasztikus lépést, még egyetlen dolognak adjak esélyt: ez nem volt más, mint a InstanTENSE.

Az InstanTENSE egy nagyon különleges szérum, mely nem csak Lilinek, hanem számos nőnek változtatta meg az életét. Nem viccelek azzal, hogy megváltoztatja az emberek életét, ugyanis valóban képes akár percek alatt látványosan csökkenteni a szem alatti karikák és táskák intenzitását.

Először nem akartam megrendelni. Úgy voltam vele, hogy műtét elég nagy kiadás, én már 10-20 ezer forintot sem szeretnék kiadni feleslegesen, úgyhogy átmentem Lilihez, hogy kipróbáljam az InstanTENSE krémet.

A használata nagyon egyszerű volt: csupán egyetlen pici pöttyöcskét kellett tennem a szemem alá, miután megtisztítottam a bőröm a sminktől, olajos maradványoktól.
A barátnőm kérte, hogy miután felvittem a krémet, 3-5 percet várjak, csak utána nézzek tükörbe. Nem volt nagy elvárásom, hiszen a krémek általában nem tudnak látványos eredményt produkálni, pláne nem ennyire gyorsan.

Ahogy eltelt 5 perc, belenéztem a tükörbe, és elkerekedett a szemem! Mintha nem is magamat látnám! Eszméletlen, hogy mennyit csökkent a szemem alatti táska mértéke, továbbá a szemem körüli szarkalábak egyszerűen kisimultak. Eszméletlen… nem jutottam szavakhoz.

“Ezt mégis hogy…?” – tettem fel tétova kérdésem, de láttam Lilin, hogy ő már csak mosolyog, hiszen sejtette, hogy ekképp fogok reagálni.
Ő is hasonlóan lenyűgözve érezte magát az első használatkor, és azóta sem csökkent az InstanTENSE iránti elkötelezettsége.

Felmentünk a krém weblapjára, hogy utána nézzünk, pontosan minek is köszönhető ez a varázslatos hatás.
A Laumar InstanTENSE honlapja legalább olyan meggyőző volt, mint a krém hatása. Nagyon tetszetős kialakítású, továbbá rengeteg hasznos információt tartalmaz, nem csak az összetevőkről. Azt fontos kiemelni, hogy a “hasznos” szót nem csak úgy elcsépelve használom: ha nem lenne mellettem senki, az itt talált infók alapján így is meglenne minden ahhoz, hogy használhassam a terméket.

Lépésről-lépésre le vannak írva a teendők akkor is, ha rövid, és akkor is, ha hosszú távon szeretnénk alkalmazni. Apropó, hosszútáv: mint az oldalról meg tudtam, az InstanTENSE krémet be tudom építeni a mindennapjaimba, és akkor a hatása is tartós marad.
Alapvetően a csodás eredmény 6-10 órán keresztül tart, ha csak néha-néha használjuk, ám, ha minden nap felkenjük, akkor tartósan kialakul ez a hatás, és ténylegesen búcsút lehet inteni a szem alatti táskáknak.

A lenyűgöző szépülést különleges összetételének köszönhetjük: tartalmaz agyagásványokat, (bo)tulinum (tox)in hatású Argirelox™ peptideket, növényi kivonatokat, továbbá Bioskinup™ és Eyeseryl® peptideket is, melyek együttes hatása a szem alatti táskákat, ráncokat és még a karikákat, sötét foltokat is enyhíti.

Eldöntöttem, hogy én is fogok rendelni! Természetesen ezt is meg tudom tenni a weblapon. Bár én már meggyőződtem a hatásról, mégis nagyon szimpatikus volt, hogy itt lehetőséget adnak a tesztre.
100%-os pénzvisszafizetési garancia keretein belül vásárolhatjuk meg a krémet: ha nem vagyunk elégedettek a hatással, akkor visszaküldhetjük a tubust amennyiben legalább a fele megvan.

Én nem hezitáltam, azonnal megrendeltem. Csupán 2 napot kellett várnom a csomagra. Szimpatikus volt, hogy a futárnál nem csak készpénzzel, hanem kártyával is fizethettem.

Az InstanTENSE megváltoztatta az életem. Miután elkezdtem rendszeresen használni, annyira látványos hatása volt, hogy a műtét ötletét is elvetettem.
Nagyon hálás vagyok Lilinek, hogy megmutatta ezt a krémet. Nem kellett egy vagyont költenem. Soha nem gondoltam, hogy egy krémmel olyan látványos eredményt tudok elérni, mint a sebészi kés!