Nem kell hitelt felvenni, ha itt vásárolunk a kisbabánknak

Nagy kérdés a mai világunkban, hogy érdemes-e felvenni hitelt, ha valamit meg akarunk venni. Ha egyszerűen csak leülünk a tévénk elé és nézni kezdjük a reklámokat, már akkor megtudhatjuk, hogy a média szerint a hitel kedvező és minden esetben jó. Az arcunkba vágnak alacsony törlesztő részleteket és kedvező ajánlatokat. Valljuk be, kinek nem hangzik csábítóan az, hogy havonta csak egy viszonylag kis mennyiségű pénzt kell befizetnünk egy olyan dologért, amit másképp csak hosszú évek után tudtunk volna megvenni.

Nagyon érdekes ez az egész dilemma, hiszen nem hihetünk mindennek, amit a reklámokban hallunk. Oda kell figyelnünk az apró betűs részre is, ami mindenhol jelen van, csak utána kell néznünk. Én nem vagyok a hitelek ellen, de abban is biztos vagyok, hogy rengeteg ember vesz fel hitelt csupán azért, mert jól hangzott a tévében és nem azért, mert feltétlenül szüksége lenne rá. Mielőtt elhatározásra jutnánk, mindig érdemes megkérdezni magunktól azt, hogy valóban szükségünk van arra a szép kocsira? Megéri-e azt a folyamatos bizonytalanságot, amit a hitel törlesztő részletei hagynak?

Sokat beszélgettem erről az előző barátnőmmel, akinek erőteljes nézetei voltak a hitelekkel kapcsolatban. Ő úgy tartotta, hogy semmi másra nem érdemes hitelt felvenni, csak lakásra. Ennek pedig érdekes okai vannak. Vegyük példának elsőnek azt, ha egy autó vásárlására veszünk fel hitelt. Ebben az esetben, amint hozzánk kerül az autó, a megvásárolt termék azonnal veszíteni kezd az értékéből. Tehát nem egy értékálló dologra vettünk fel nagy mennyiségű, visszafizetendő költséget. Ezzel szemben, ha egy házat, vagy lakást veszünk, annak szinte csak növekedni fog az értéke.

Véges mennyiségű helyünk van ezen a bolygón és a lakásárak évről évre drágulnak. Nincs már meg az a bohókás, megszokott rutin, amit az eggyel ezelőtti generáció követett. Mára már nem működik az az életpálya, hogy az ember munkát talál, megházasodik és házat vesz. Néha muszáj hitelt felvenni, ha szeretnénk egy saját helyet, ahol élhetünk.

A másik út pedig az, hogy megpróbálunk annyit félrerakni, amennyit csak tudunk. Ez azonban nem mindig működik, különösen, ha gyerekünk van. Szerencsére én tudtam találni egy megoldást a feleségemmel arra, hogy olcsón szerezzük be a kisbabánknak szánt termékeket. Mindketten nyolc órában dolgozunk, úgyhogy nincs nagyon időnk elmenni vásárolni, ezért is szerencse, hogy a Lordshop egy internetes bolt. Teljesen véletlenül találtam rá, mikor egyik este böngésztem az interneten. Kíváncsi voltam, hátha meg tudnám oldani online a bevásárlást a kisbabámnak. Egyszerűen csak annyit írtam be a keresőbe, hogy popsi törlő, ezután pedig rátaláltam a Lordshopra.

Innentől kezdve pedig szinte minden leegyszerűsödött. Már alapból is bíztató volt az oldal kinézete. Kellemes volt a kék szín, ami fogadott. Ráadásul egy tündéri kép is volt egy kisbabáról, ami az enyémre emlékeztetett. Tehát rögtön azt éreztem, hogy a friss szülők paradicsomába kerültem, ahol mindent meg fogok találni, amire csak szükségem lesz. Mielőtt még a babatermékeket kezdtem volna el nézegetni, gyorsan körbenéztem az oldalon és teljesen le voltam döbbenve. A babatermékeken kívül rengeteg dolgot lehet még vásárolni a Lordshopon. Ez azt jelenti, hogy ha a babás rendelésem beválik, akkor más cikkek vásárlását is meg fogom tudni oldani majd ezen a helyen, amivel még több időt tudok megtakarítani.

popsi törlő

Minden szülő tudja, hogy az idő a legértékesebb dolog, ezért is örültem, hogy Lordshopnál nem vett igénybe túl sok időt az, hogy megértsem, miként működik az oldal. A babás részleg kezdőlapján egy ömlesztett lista fogadott minket. Efölött beállíthattuk azt, hogy milyen gyártótól szeretnénk látni a találatokat. Ez jól jöhet azoknak, akiknek van egy kedvenc márkája és csak abban bíznak meg. Mellette pedig rendezhettük a listát ár és számos egyéb paraméter szerint. A választási lehetőség szinte végtelen és ezzel is nagyon meg tudjuk gyorsítani a vásárlásunk ütemét. Képzeljétek el, hogy a boltban is ár szerint tudnátok mondjuk rendezni a termékeket, mennyivel könnyebb lenne választani.

Ha konkrét terméket keresünk, akkor sem kell végignéznünk minden egyes ajánlatot. Az oldal tetején elérhető egy keresősáv. Ez úgy működik, mint bármelyik népszerű keresőmotor. Egyszerűen csak be kell írnunk a keresett termék nevét és ki fogja adni. Ha pedig rosszul írtuk be, akkor sem kell aggódni, mert lehet, hogy csak több találatot fog kiadni, amiből már könnyedén kiválaszthatjuk, hogy melyik volt az, amit meg akartunk venni. Én rengetegszer használtam már ezt a funkciót és szinte mindig azonnal meglett, amire éppen vágytam.

Kezdő szülőként azonban még nem biztos, hogy teljesen tisztában vagyunk a babatermékek világával. Ilyenkor segíthetnek a kategóriák, amik rendszerbe szedik az ömlesztett listát. Lehet, hogy éppen popsi törlő kell a gyermekünk számára. Ilyenkor egyszerűen csak rá kell mennünk az ehhez kapcsolódó szűrőre. Ha ezt megtettük, akkor eltűnik minden nem oda illő ajánlat és végignézhetjük a teljes popsi törlő listát. Ez azért lehet nagyon hasznos, mivel így könnyedén össze tudjuk hasonlítani a termékeket és meghozhatjuk a döntést azzal kapcsolatban, hogy melyik éri meg számunkra a leginkább. Rengetegszer volt, hogy emiatt olcsóbb, de hasonlóan minőségi alternatívát találtam a popsi törlőre, amit idáig vettem a kisbabám számára.

A popsi törlő árak között is nagyon könnyű tájékozódni, mivel jól láthatóan vannak kiírva. Mindegyik termék mellett egy kép is található arról, hogy hogyan néz ki. Így könnyebben tudjuk vizualizálni, ez pedig segít akkor is, ha a névből nem asszociálnánk semmire. Lehet, hogy többször elmentünk már az adott popsi törlő mellett és mindig meg akartuk venni, de nem tudtuk a nevét. Ha azonban ránézünk a képre, rögtön eszünkbe fog jutni. A kép alatt még számos hasznos információt találhatunk. Ilyen például az, hogy aktuálisan készleten van-e az adott termék. Ezt jó rögtön tudni, mert sok oldalnál csak akkor írja ki, mikor már rákattintottunk a termékre. Így azonban nem lesznek hamis képzeteink és rögtön tovább tudunk lépni, ha valami éppen nem elérhető.

Amit még zseniálisnak tartok, hogy több termék mellett, az értékelését is láthatjuk. Ez öt csillagot jelent, amik ha mind telítettek, az azt mutatja, hogy az adott popsi törlő rengeteg vásárló tetszését elnyerte. Egy átverésekkel teli internetes világban ez a legnagyobb biztosíték arra, hogy egy termék minőségi-e. Az embereknek értelmetlen lenne ilyen dolgokban hamis dolgokat állítaniuk, hiszen semmit nem nyerhetnek vele.

A rendelés menete nagyon egyszerű, a szokásos webshop sémát követi. Simán csak be kell helyeznünk a kívánt termékeket a virtuális kosarunkba. Ha ez megvan, akkor át kell mennünk a fizetés fülre, ahol még egyszer átnézhetjük a kosarat. Ezután már csak meg kell adnunk az adatainkat és a fizetési módot. Ha készen vagyunk ezzel is, akkor már csak pár napot kell várnunk és megérkezik a kívánt popsi törlő.