Lett egy kis pénzünk arra, hogy megajándékozzuk magunkat egy-egy kiegészítővel

A férjem és én még két évvel ezelőtt vásároltunk meg egy házat Budafokon, amit a családi otthonunknak szántunk azokra a napokra, ha megszületne az első gyermekünk. Szerettük volna, ha egy viszonylag csendes, zöld környezetben nőne fel a pici, és ez a ház abszolút minden elvárásunknak megfelel. Sajnos természetesen nem tudtuk csak úgy zsebből kifizetni, ezért hitelt kellett felvennünk, amit most szépen törlesztgetünk. Ezzel még nem is lenne baj, a probléma inkább abból adódik, hogy a házat kicsit fel is kellett újítani, a saját képünkre szabni, sok új bútort venni, ami meg persze ismét hatalmas kiadásokat jelentett. Szóval most lassacskán dekoráljuk és otthonosabbá tesszük a házunkat, közben meg fizetjük a törlesztőrészleteket. Az elmúlt 3 hónapban szerencsére nem volt olyan hatalmas kiadásunk, úgyhogy a hó végén hihetetlen módon maradt egy kis pénz a zsebünkben.

Én már annyira szerettem volna egy kicsit kényeztetni magunkat, és beruházni egy szép új magas sarkú cipőbe, és a férjemnek is venni egy megfelelő alkalmi cipőt. Annál is inkább, mert a következő hónapban lesz itt minden: keresztelő, esküvő, ezüst lakodalom, amelyekre hivatalosak vagyunk. Szerettem volna tehát elegáns, jó minőségű márkás cipőket szerezni, de nem csillagászati áron. Eszembe jutott, hogy korábban a https://cipomarket.hu oldalról rendeltem egy nagyon szép cipőt még tavaly. Ez a cipő mit sem vesztett a szépségéből azóta, nagyon strapabíró és pont olyan, mint új korában, tehát igazán jó minőségű. No, fel is mentem a Cipő Marketre.

Ami elsőként a https://cipomarket.hu-n fogadott, az a rengeteg leárazás és akció volt. Áldottam is az eszemet, hogy beugrott ennek az oldalnak a neve. Férfi és női cuccokra egyaránt van most nyári kedvezmény, amely akár a 70%-ot is elérheti! Arra is gondoltam, hogy mi lenne, ha most még sportcipőket vagy bakancsokat is bevásárolnánk, ugyanis ősszel mindig rengeteget megyünk túrázni, és már elég rozogák a cipők, amiket eddig használtunk. A Cipő Marketen ezeket is megtalálhatjuk. Sőt, bár az oldal valóban cipőkre specializálódik, találhatunk itt női és férfi táskát, pénztárcát és övet is.

Belevetettem hát magamat a kínálatba. Olyan neves márkák cipőit árusítja a https://cipomarket.hu, mint a Bugatti, Tamaris, Adidas, Rieker, Helly Hansen, Jana, Nike, Benetton, S.Oliver vagy Marco Tozzi. És ez persze nem a teljes lista, csak szerettem volna felvázolni, hogy milyen minőséget képvisel az oldal. A szuper szűrök segítségével kiválaszthatjuk, a keresett cipő színét, méretét, árkategóriáját, márkáját, a sarok magasságát, de még a kedvezmény mértékét is megadhatjuk. Így a hatalmas kínálatban mindent nagyon egyszerűen meg lehet találni.

Magamnak már ki is választottam az ideális cipőket, úgyhogy most a férjemen volt a sor. Némi böngészés után ő is megtalálta a számára ideális darabokat, így végül 2×2 pár férfi és női cipő végezte a kosarunkban. Arra még a múltkorról emlékeztem, hogy a szállítás nagyon gyors volt, de azért le kellett ellenőriznem, hogy pontosan hogy is volt ez. A https://cipomarket.hu oldal ‘Szállítás’ füle alatt erről részletesebb információt találhatunk. Szóval… minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít (ez már jó pont, mert bennük megbízok), a szállítási költség mindössze 1000 forint, és ha egy terméket rendel az ember, akkor már 1-2 napon belül kiszállítják, ha viszont több termékről van szó, az maximum 4 munkanapot vesz igénybe. A megrendelést lehet fizetni utánvéttel a futárnak, de előre is lehet utalni. Sőt, ha 60.000 forint felett rendelünk, akkor még a szállítási költséget is elengedi a Cipő Market. Ez mind tökéletesen hangzott nekem, így bátran leadtam a rendelést.

Tudom, hogy egyeseknek fura lehet cipőt venni felpróbálás nélkül, de én már megszoktam, és ha ne adj’ Isten nem lenne jó a méret, akkor visszaküldhetem a cipőt, és visszakérhetem az árát, vagy ha van készleten másik méret ugyanabból a termékből, akkor arra cserélhetem.

Minden nagyon korrekt a Cipő Markettel kapcsolatban, mi is megkaptuk a megígért 4 munkanapon belül a cipőket, úgyhogy jó szívvel ajánlom mindenkinek!