Hitelünket nem a babakocsi vásárlásra költöttük

Baba születésénél sok új dolgot kell vásárolni, főleg ha duplán jön a boldogság. A babaágytól kezdve, pelenkákon át a babakocsiig, minden sok pénzbe kerül, ikrek esetében pedig természetesen dupla annyiba. Úgy tűnhet, hogy a kiságy vagy egy ilyen nagyobb használati eszköz jelenti a gondot, azonban ha átböngésszük az internetet, egy jobb ajánlatot találva, sokkal jobban járhatunk, mint a pelenkák terén, ahol pedig újra és újra és újra cserélni kell a pelust.

Esetünkben is így történt. A felvett hitel nagy részét úgy hittük, hogy babakocsi megvásárlására fogjuk költeni. Azonban ez nem így történt. Sokat kutattunk az interneten, amikor is találtunk egy weboldalt, aminek iker babakocsi kínálata igazán szimpatikus. Ha iker babakocsit keresel a legjobb helyen jársz – Babakocsik.hu BABAKOCSIK egyrészt praktikusak, másrészt ár-érték arányban igazán megfelelőek.

Először is olyan babakocsira volt szükségünk, ami többfunkciós, hogy ne kelljen plusz kettő mózeskosarat, plusz két autós kosarat és plusz kettő sportkocsit beszerezni, hiszen az óriási mennyiségű pénzbe jönne ki. A weboldal, amit találtunk, mind ilyen kocsit kínál, így könnyebb volt a keresés. Mindegyiket mind két irányba is lehet rögzíteni, aminek nagyon örültünk, hiszen ameddig kisebbek, jobban preferáljuk ha felénk néz a kosár, majd később meg lehet fordítani, hogy a babák nyugodtan nézelődhessenek, rácsodálkozhassanak a világra.

A másik fontos tényező a babák biztonsága – szerencsére ezeknél a kocsiknál nagy figyelmet fordítanak a biztonságra, hiszen öt pontos biztonsági övet szereltek mindegyikre.

A babák kényelme is meghatározó, a mózeskosarak elég szélesek, hogy a babák szabadon mozoghassanak benne, és növésnél is sokáig kihasználható marad a kocsi, gyermekeink nem érzik kényelmetlennek, nem szorongnak benne. Későbbiekben, pedig inkább a sportrész lesz használatos.

Az iker babakocsik igen fontos része a kerék, és annak gördülékenysége. Mivel duplázódik a teher, fontos, hogy könnyen tudjunk közlekedni vele, könnyen kanyarodjon a kerék valamint minél kevesebb erőbevetéssel tolhassuk a kocsit.

Ezenkívül sok hasznos kiegészítőt véltünk még felfedezni a kocsiknál, mint pl. az állítható ülésmagasságot, az esővédőt, a praktikus babatáskát, valamint a nagy bevásárló kosár részt.

Amellett sem mehetünk el, hogy mindegyik babajárgány igazán dizájnos, ugyan nem ez az elsődleges szempont, de mindig jobban örülünk valaminek, ami jól esik a szemnek. Ezen kocsikra is egyértelműen mondhatjuk, hogy esztétikusak és az alapszínek mellett, kellemes árnyalatokat választottak.

A számunkra legjobban tetsző babakocsi kiválasztása után, kosárba raktuk, felhívtuk az ügyfélszolgálatot, akik nagyon kedvesen és érthetően elmondtak mindent az árukészletről, rendelésről, stb. és ezek után leadtuk a rendelésünket.

A szállítás ingyenes volt ugyanis 100 000 forint felett vásároltunk, és viszonylag gyorsan meg is érkezett a kicsi kocsi.

A milliós összeget megközelítő 6 babakocsi helyett, sikeresen beszereztünk egy multifunkciósat, ami könnyen kezelhető, kényelmes és szép. Hitelünk pedig mehet a pelenkákra.