Hitelt felvenni utazás miatt? Ugyan már!

Egyik barátnőm a minap kijelentette, hogy neki elege van a munkából, az otthoni problémákból, az állandó rohanásból és a szűnni nem akaró feladatokból. „Bárcsak eltűnhetnék egy kis időre és magam mögött hagyhatnám a felgyülemlett feszültséget!”- így fogalmazott, én pedig teljesen átéreztem a gondját.

Pár nappal később felhívott telefonon és azt mondta, hogy támadt egy szenzációs ötlete: hitelt vesz fel és eltölt egy hetet egy harkányi szálláson. Elmondtam neki, hogy szerintem nem túl bölcs dolog a kölcsön mellett dönteni, hogyha utazásról van szó. Véleményem szerint nagyobb összeget hitelre felvenni csak akkor megalapozott, hogyha hosszú távú terveink vannak.

Mivel azonban a rosszkedve továbbra sem szűnt meg úgy döntöttem, hogy befizetem őt és saját magamat arra a szállásra, amelyet kinézett magának.

Neki nem szóltam erről, csupán az indulás előtt két nappal avattam be.

Harkány központjában található hotelbe foglaltam magunknak négy éjszakára egy szobát, amelyet korábban a szálloda weblapján választottam ki. A hely minden várakozásunkat felül múlta, pontosan olyan kellemes hangulatúnak bizonyult, mint amilyennek azt az oldalon a képek sugallták. Kicsi, barátságos, otthonos – éppen ilyenre volt szükségünk!

A wellness részleg egyszerűen csodás volt. Ott tartózkodásunk alatt hol a medencében úsztunk, hol a jakuzziban kapcsolódtunk ki. Én kipróbáltam mindegyik szaunát, illetve a tematikus szauna szeánszokat is, a barátnőm pedig minden nap részt vett valamilyen masszázson vagy testkezelésen. Ráadásul a szálloda kutyabarát, ezért azt is nagyon élveztük, amikor a kertben sétálva összetalálkoztunk kisállatokkal. Annyira jól éreztük magunkat!

Hazatérve eldöntöttük, hogy hamarosan újra eljövünk ide üdülni együtt.

harkányi szállás