Gyűjts hűségpontokat, hogy kedvező áron vásárolhass

Már gyerekként megtanultam, hogy a pénznek milyen értéke van, a szüleim nagy figyelmet szenteltek arra, hogy ezt rendszeresen tudatosítsák bennem, és akkor se essek a ló túloldalára, ha kicsit több van a pénztárcámban, mint ami arra a hónapra elegendő. Így már gyerekként megtanultam, hogy milyen nagy előnnyel jár az, ha az akciókra odafigyelünk, nyomon követjük a különböző boltok, webáruházak árait, és minden jó lehetőségre lecsapunk, amivel meg tudunk spórolni egy kis pénzt. Így hosszú távon okosan gondolkodva és felkészülve nem lesz szükség arra, hogy hitelt vegyünk fel.

Most egy olyan webáruházat szeretnék bemutatni nektek, ahol nem csak kedvező áron juthattok hozzá sok-sok minőségi, jól ismert márka válltáskáihoz, hanem még akár egy hűségprogramba is be tudtok csatlakozni az oldalon egy egyszerű regisztrációt követően, ugyanis minden regisztrált felhasználó részt vesz a hűségprogramban. A hűségpontok vásárlás után kerülnek jóváírásra, a rendelés leadását követően pedig ezeket a hűségpontokat a regisztrált profilba bejelentkezve egyszerűen nyomon lehet követni. A megszerzett hűségpontok pedig bármelyik következő vásárlás alkalmával felhasználhatók. Egyedül arra kell figyelni, hogy a meglévő pontokat 180 napon belül el kell használni, máskülönben sajnos törlődnek ezek a pontok, de azt gondolom, hogy 180 nap bőven elegendő arra, hogy az összegyűjtött pontokat okosan fel tudjuk használni. A hőségpontokat egyébként nem kell azonnal beváltani, arra is lehetőséget biztosítanak az oldalon, hogy akár több vásárlás pontjait gyűjtögessünk és mondjuk egy harmadik vagy negyedik megrendelés alkalmával váltjuk be az összegyűlt pontokat.

A pontokat nagyon egyszerűen be lehet váltani, ehhez nem kell mást tenni, mint a rendelés egyik fázisánál kérni a beváltást. Ez úgy történik, hogy az újabb rendelésnél a fizetés és szállítási módoknál csak rá kell nyomni arra, hogy felhasználom a pontokat a vásárláshoz, és a rendszer már jóvá is írja a megrendelésből ezeket a pontokat.

A hűségprogram különlegessége, hogy még akciós termék esetén is jóváírnak pontokat, így még egy kedvezményes vásárlás árából is könnyedén tudunk további kedvezményekhez jutni, amit egy újabb vásárlás alkalmával felhasználhatunk.

De hogy ne csak a hűségprogramról beszéljek, hanem kicsit a kínálatról is. A válltáska kategóriában több mint 150 táska közül lehet választani. Az ár függ attól, hogy milyen márkájú, milyen méretű, milyen anyagú táskáról van szó, de gyakorlatilag a néhány ezer forintos táskától a 30-40 ezer forintos Bugatti női válltáskáig mindenféle táska megtalálható a kínálatban.