Fürdőszobát hitelre? Miért is ne!

Elhatároztuk, hogy felújítjuk a fürdőszobánkat, méghozzá úgy, hogy kád is és zuhanyzó is legyen benne. De, honnan kaptam ihletet a fürdőszoba ötletek terén, hogy kád és zuhanykabin egyben legyen? Ezt is elárulom, csak előbb a hitel részéről beszélnék.

Szóval kitaláltuk a lakásunk korszerűsítését, szerettük volna kicsit trendibbé tenni, és ehhez bizony jó sok pénzre van szükség. Miután tájékozódtam az említett oldalon, és felmértem, mi mindenre lenne szükségem, rájöttem, hogy személyi hitelre lesz szükség hozzá. Szerencsére ez már jó néhány bank meg pénzintézet kínálatában elérhető, így kézenfekvő volt, hogy ott érdeklődünk, ahol a folyószámlánk is van. Miután nagyjából kiszámoltuk, mennyi pénzre lenne szükségünk, bementünk a bankunkhoz és megigényeltük a személyi hitelt. Kiderült, hogy ha nem a szokásos bankkártyánk lenne, hanem dombor nyomott hitelkártyánk, akkor még ezt sem kellett volna, mert azzal 1 millió forintig jók vagyunk. Annyi meg szerencsére azért nem kellett. De a lényeg, hogy összeszedtük a pénzt, és innentől jöhetett az álom fürdőszoba megvalósítása.

Ahogy írtam azt vettük tervbe, hogy kád és zuhanykabin egyben lesz, mert azt láttam az egyik fürdőszobás oldalon, hogy ez praktikus és menő. Ráadásul minden mással is képbe kerültem a furdoszobaotletek.hu –n, mert tényleg a csaptól kezdve, a kádon át az utolsó csempéig leírják, hogy mi a teendő, ha valaki új fürdőt tervez, vagy a meglévőt alakítja át, netán csak pár változtatást akar eszközölni. Telis-tele van jó ötletekkel, és akár lehet tőlük segítséget is kérni.

Mindent átolvastunk a párommal, eldöntöttük, hogy egyelőre a vizesblokk kérdésére koncentrálunk. Teljes felújítást nem tervezünk, de a régi zuhanyzónkat ideje korszerűsíteni. Ez azért majd jár némi kosszal, meg díbolással, de sebaj, egy jó szakemberrel már nem lesz nehéz megoldani. Most járjuk az áruházakat, hogy kiválasszuk a nekünk legszebb megoldást. Ha pedig bármi ötlettel megakadunk, vagy csak biztatásra van szükség, újraolvassuk a fürdőszobaötletek oldalát.