Egy siófoki nyaralással mentettem meg barátnőmet a hitelfelvételtől

Egyik barátnőm a minap kijelentette, hogy neki elege van a munkából, az otthoni problémákból, az állandó rohanásból és a szűnni nem akaró feladatokból. „Bárcsak eltűnhetnék egy kis időre és magam mögött hagyhatnám a felgyülemlett feszültséget!”- így fogalmazott, én pedig teljesen átéreztem a gondját.

Pár nappal később felhívott telefonon és azt mondta, hogy támadt egy szenzációs ötlete: hitelt vesz fel és befizet egy siófoki nyaralásra. Elmondtam neki, hogy szerintem nem túl bölcs dolog a kölcsön mellett dönteni, hogyha utazásról van szó. Véleményem szerint nagyobb összeget hitelre felvenni csak akkor megalapozott, hogyha hosszú távú terveink vannak.

Mivel azonban a rosszkedve továbbra sem szűnt meg úgy döntöttem, hogy befizetem én arra a siófoki nyaralásra magunkat.

Neki nem szóltam erről, csupán az indulás előtt két nappal avattam be.

Siófok központjában található egyik apartmant foglaltam magunknak négy éjszakára. A hely minden várakozásunkat felül múlta, pontosan olyan kellemes hangulatúnak bizonyult, mint amilyennek azt az oldalon a képek sugallták. Modern, fiatalos, otthonos – éppen ilyenre volt szükségünk!

Az elhelyezkedése egyszerűen csodás volt. Közel volt a strand, a belváros, a Petőfi-sétány. Egyszerűn álmodni se tudtunk volna jobbat. Ráadásul az apartmanunk kutyabarát, ezért azt is nagyon élveztük, amikor a kertben összetalálkoztunk kisállatokkal. Annyira jól éreztük magunkat!

Hazatérve eldöntöttük, hogy hamarosan újra eljövünk ide üdülni együtt.