Egy esküvői bulinak komoly költségei vannak

A barátnőmmel már sok éve együtt vagyunk, így már ideje volt, hogy megkérjem a kezét. A legnagyobb örömömre igent mondott, azonban szembe kellett nézni egy problémával.

A kedvesem mindenképpen szeretett volna egy nagyobb esküvőt, azonban ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, kénytelen voltunk hitelt felvenni.

Sajnos a szüleink támogatására nem számíthatunk, így elkerülhetetlen a hitelfelvétel. Hitelkölcsönt persze nem adnak csak úgy a bankok, főleg nem nagyobb összegeket. Szerencsére a barátnőmnek és nekem is biztos állásunk van, így remélhetőleg ez nem lesz akadály.

Mindenesetre nem ugrottunk fejest egy hitelajánlatba sem, hiszen ki akartuk kiválasztani a lehető legkedvezőbbet a pénzügyi helyzetünk szempontjából.

Figyelembe vettük azt is, hogy az előtörlesztés például hogyan működik, mert mi majd mindenképpen szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel. Azt gondolná az ember, hogy ennek minden hitelező örülne, de én hallottam már olyanról is, hogy még az előtörlesztésnek is díja van.

Alapvető az is, hogy milyen a hitelnek a kamatozása, és hogy ez mennyire fix. Bizonyos esetekben a kamatnak a mértéke is változhat. Mondanom sem kell, hogy a kamatláb változtatása komoly mértékben átírhatja egy család pénzügyi terveit.

Szintén tisztában kell lenni a futamidővel is, hiszen ez is egy kardinális kérdése a megfelelő hitelnek a kiválasztásában.

Végül találtunk egy olyan bankot, aminek az ajánlata megfelelt az elképzelésinknek. Alaposan átolvastuk a szerződést, és nem találtunk benne semmi kivetnivalót. A pénzt hamarosan meg is kaptuk.

Megkezdődött az esküvőnek a megszervezése. Szerettünk volna egy esküvői fotóst is, de azt nagyon drágának találtuk, ezért kerestünk egy olyan szolgáltatót, aminek a profilja a fotógép esküvőre történő biztosítása. Ez a szolgáltató a selfiegep.hu cím beírásával érhető el bárki számára.

Hihetetlenül jó áron dolgoznak, de nem csak azért esett a választásunk rájuk. Ha a szolgáltatásuk színvonalát csak egy szóval jellemezhetném, akkor ezt használnám: makulátlan.

A szolgáltatásuknak a lelke maga a fotóbox. Egyfajta dobozt kell elképzelnünk, amiben minden megtalálható ahhoz, hogy egy rendezvény résztvevői a lehető legjobb szelfiket készíthessék el magukról. A dobozban gyakorlatilag egy komplett fotóstúdió található meg. Van benne egy profi fényképezőgép, egy kiváló minőségű nyomtató és egy színvonalas vaku is. Ez a három berendezés együttesen egy olyan készüléket alkot, ami alkalmas arra, hogy egy eseményt a lehető legjobb módon megörökítsünk.

Az sem utolsó szempont, hogy még a vendégeket is kifejezetten szórakoztatja ez a gép, hiszen a használata pofon egyszerű. Gyakorlatilag csak meg kell nyomni egy gombot, ami után elkezdődik a visszaszámlálás a vaku villanásáig. Nem hangzik túl bonyolultnak, igaz? Persze azért mindig jelen van a cégnek egy alkalmazottja is, aki végig ott lesz a gépnek a közelében, ha valaki esetleg még is szeretne segítséget kérni a készüléknek a használatához.

Ha beszerzünk egy ilyen fotóautomatát a partinkra, biztosak lehetünk benne, hogy hatalmas sikert fog majd aratni a vendégeink körében.

A nyomtatónak hála, ráadásul mindenki azonnal a kezébe is veheti a képeket. Gondoljunk csak bele, hogy így mennyi szép emléket biztosíthatunk majd a résztvevőknek.

A fotógéphez alapból jár egy fehér fotófal, de van lehetőség más színekben is kérni őket. A weboldalukon láthatjuk, hogy milyen további választási lehetőségeink vannak még. Van itt virágmintás, tűzijátékos, aranyozott és még sok minden más is.

Nekem nagyon tetszett az is, hogy mindenféle kellékeket is kaptunk a gép mellé. Ezek ilyen kis játékos apróságok, melyekkel humoros képeket készíthetünk. Én például felvettem egy szemüveget és egy műbajuszt, és úgy fotóztam le magamat a feleségemmel.

Kaptunk egy ajándékot is! Egy faborítással ellátott fotóalbumot, amiben húsz oldal van. Ebbe a vendégek elhelyezhették a képeiket, ha szerették volna. A húsz oldalt teljesen kitöltötték a képek, sőt még néhány sort is írtak bele nekünk emlékbe. Ez egy igazán gyönyörű és megható emlék marad számunkra örökre.

Úgy döntöttünk, hogy hat órára bőven elég kibérelni a fotógépet, de egyébként lehetőség van ezt megtenni több és kevesebb ideig is, attól függően, hogy kinek mi a megfelelő.

Az időtartamokhoz tartozó árakról találhatunk egy nagyon jó táblázatot a selfigep.hu weboldalán, ami kitűnően összefoglal számunkra minden információt a költségekkel kapcsolatban. Itt nem csak a bérléssel kapcsolatos tudnivalókat találjuk meg, de a szállítással kapcsolatos költségeket is. Az utóbbi egyébként ránk nem vonatkozott, mert Budapesten volt az esküvőnk helyszíne.

Ha szükségetek lenne valakire, aki biztosít egy fotógép esküvőre, akkor ne is keressetek tovább. Tapasztalatból mondhatom nektek, hogy náluk jobban senki nem fog nektek erre megoldást találni. Az esküvői bulink fele annyira se sikerült volna, ha nem tőlük szerezzük be ezt a fantasztikus kis gépet. Azóta is mindennap megnézzük újra a képeket, hiszen az összest megkaptuk elektronikus formában is.