Egészséget nem vehetsz hitelre!

Sajnos nemrég egy rossz mozdulatnak köszönhetően éktelen fájdalom nyilallt a derekamba, hirtelen azt hittem, felállni sem fogok tudni a székről. Nagy nehezen kikászálódtam az ülőhelyemről, és elvánszorogtam a szomszéd szobába, ahol a családi kupaktanács értetlenkedve nézett rám: velem meg mi történt? Épp a lakáshitelünk törlesztőrészleteit beszélték át, nem számítottak rá, hogy egy ilyen váratlan problémával szembesülnek majd, mint az én derékfájásom.

A lányom vette a kezébe az irányítást, és jó alaposan kikérdezett, mi történt és pontosan hol és milyen jellegű fájdalmat érzek. Töviről hegyire vázoltam neki a helyzetet, majd egyszer csak felcsillant a szeme és elmosolyodott. “Tudom, mi kell neked!” – mondta, és már rohant is a gyógyszeres szekrényhez, ahonnan seperc alatt kikapott egy számomra addig ismeretlen készítményt. Mivel a lányom gyógyszerész, nem álltam le vele vitatkozni, biztosan jobban átlátja a helyzetet, mint én, ezért csak a bamba tekintetemből vehette ki, hogy kicsit össze vagyok zavarodva. “A Flexiwell Forte akció keretén belül vettem tegnap, azért nem láthattad még eddig a szekrényben” – mondta, majd gyorsan folytatta is: “A Flexiwell Fortét többek között olyan, idősödő embereknek ajánlják, akiknek a vázizomrendszerük karbantartásához már elkél egy kis külső segítség. A készítmény többek között C-vitamint, mangánt és rezet tartalmaz, ezek együttese segít a stressz oldásában, megsegíti a kollagénképződést az ízületek között, elősegíti a porcképződést, és megerősíti a csontozatot. Napi két szemet érdemes beszedni belőle, sok vízzel vagy teával – gyere, tartsd a kezed!” – és ezzel már meg is kaptam az első adagomat és egy kis teát is mellé, amivel bevehettem.

Az első sokk után jobban utánanéztem a terméknek és a Flexiwell Forte akciónak: 100 darabos kiszerelésben árulják, így ha napi két pirulát kell megenni belőle, akkor 50 napra, vagyis majdnem két hónapra elegendő az adag. Ehhez képest méltányos az ára, akció keretén belül a majdnem 5000 Ft-os termék több, mint ezer forinttal olcsóbb, így ha leosztom, tulajdonképpen alig 100 Ft-ból meg is van a napi adagom. Ennyit pedig már csak megér az egészségem, nemde bár?