A saját rajzom is rákerült a pólómra, nagyon büszkén viselem

Van több ismerősöm is, aki vett fel ilyen-olyan hiteleket és nem egy közülük igencsak megsínylette, mire vissza tudta fizetni az egészet. Én szinte biztos, hogy nem fogok felvenni semmilyen kölcsönt, hacsak nem leszek egyszer tényleg rászorulva, ugyanis anyukám világ életemben azt nevelte belém, hogy hitelt nem szabad felvenni a nagy kamatok miatt, mert van, aki egész életében azt fizeti vissza. Én talán emiatt is mindig is spórolós voltam, a mai napig nagyon odafigyelek arra, hogy mire költök. A jó minőségre azonban sosem sajnálom a pénz, inkább azt érzem pénzkidobásnak, ha vacak dolgokat veszek olcsón, amik aztán hamar elhasználódnak, elromlanak és akkor kénytelen vagyok kidobni őket és újat venni helyettük, ami pedig nagyon környezetszennyező is. Így például az élelmiszerre nem sajnálok többet kiadni, valamint ruhákra és hasonló kiegészítőkre sem. Már megvannak a bevált gyártóim, márkáim, akiktől a ruháimat beszerzem. Tudom, hogy az ő termékeik jó minőségűek és érdemes kiadni értük akár többet, mint mondjuk egy olcsó, de gyenge anyagból készült ruhaneműért.

Az utóbbi időben elkezdtem nyitni az internetről való rendelések felé, de főképpen csak magyar oldalakról vásárolok. A legutóbbi ilyen vásárlásom a lolmarkt.hu-ról volt, akiktől régebben már rendeltem egy pólót, amit azóta is rendszeresen hordok. Nagyon kényelmes és magas grammsúlyú pamut anyagból készült Gildan márkájú póló, ami garantáltan a legjobb minőség. A pólón “I’m not a princess, I’m a Khaleesi” felirat ékeskedik a mostanában igen közkedvelt Trónok harca sorozatból, amit én is imádok, a könyv minden kötetét elolvastam. Nagyon szeretem ezt a pólót, mióta megvan, nagyon sokat hordtam és mégse fakult se az anyag színe, se a minta nem kezdett kopni. Szép rózsaszín árnyalatot rendeltem, talán még szebb is élőben, mint a honlapon a képen. Azt hittem, kényes lesz ez az árnyalat, de betartom a honlapon is előírt szabályokat: kímélő üzemmódban, 30-40 fokon mosom, valamint közepesen meleg vasalóval vasalom és a mintához nem érek a meleg vassal. A szállítás már 2 munkanap múlva megtörtént, 990 Forintba került, ami elég kedvező. Hogyha 10.000 Forint felett vásárolunk, akkor viszont ingyenesen szállítják házhoz a termékeket.

póló nyomás

Ezen a sikeres rendelésen fellelkesülve úgy döntöttem, hogy kipróbálom a cég egyedi póló nyomás szoláltatását is, ahol a saját mintámat nyomtatják pólóra. Nagyon szeretek rajzolni és nemrég megtanultam elég stabilan használni a legnépszerűbb képszerkesztő programokat, úgyhogy nagyon sok rajzomat digitalizáltam. Imádom elengedni a fantáziámat és rajzokba önteni. Volt egy pár grafikám, amiket nagyon is el tudtam képzelni egy pólón. Előkerestem az egyik sárkányos rajzomat, kicsit átalakítottam és másnap elmentem a lolmarkt.hu egyik üzletébe személyesen. Mondták, hogy nagyon szívesen elkészítik a pólómat, nagyon jól fog rajta mutatni a rajzom. A minta méretétől és egyéb tulajdonságoktól is függ a póló ára – például a színek és lenyomatok száma, pólók darabszáma. Én egyelőre csak egy pólót kértem, azt szitanyomással készítették el. Mindegyik nyomtatási eljárásuk nagyon tartós mintát eredményez. Hamar kész is lett, megvártam, amíg kinyomtatják. Elégedett voltam az eredménnyel, nagyon büszke vagyok rá, hogy egy saját tervezésű mintás póló van a birtokomban. Aki póló nyomás szolgáltatást keres, annak bátran ajánlom a lolmarkt.hu-t.